osobe

Dobrodošli na CroGlasnik – kategorija Osobe

Susreli ste u trgovačkom centru osobu koja vas se dojmila i željeli biste ju bolje upoznati no nemate nikakvih informacija o njoj. Opišite dobro gdje ste se vidjeli, kako je bila obučena, pa sve do sitnijih detalja kojih se sjećate i možda se osoba prepozna u objavi na nekoj od društvenih mreža na kojima automatski dijelimo vaše objave.

Možda je misteriozno nestala osoba iz vašeg susjedstva, poznanik ili član obitelji te vam je potrebna sva moguća pomoć da ju pronađete. Objavite sve detalje sa fotografijom i vaš članak u nekoliko trenutaka pojavljuje se na društvenim mrežama gdje ćete nadamo se vrlo brzo dobiti bilo kakve korisne informacije o viđenju tražene osobe.

Navedene primjere i još mnoge slične situacije iz kategorije ove objave možete objaviti na CroGlasniku i kroz nekoliko sekundi vaš glas pojavit će se na profilima naših društvenih mreža (Facebook, Twitter i Tumblr) dostupan zainteresiranim čitateljima.

Neka se i Vaš glas čuje!

Mjesto objave: CroGlasnik
Slikovni sadržaj
Video sadržaj
Za ovu objavu nije učitan videozapis...

Nadamo se da Vam je objava bila zanimljiva!

Svoju ocjenu objavi možete dodijeliti putem sustava ocjenjivanja ispod članka, a svoja razmišljanja i komentare molimo Vas da sa svima podijelite u komentarima.

Hvala Vam na čitanju!

Total Views: 455 ,
Cro Glasnik
Author: Cro Glasnik

Administrator portala.

Odgovori