životinje

Dobrodošli na CroGlasnik – kategorija Životinje

Odlutao vam je kućni ljubimac i nikako ga ne možete pronaći. Objavite fotografiju, opis i detaljnije informacije o lokaciji gdje bi se mogao izgubiti i imati ćete veće šanse da se javi netko tko ga je negdje slučajno vidio. Objava automatski ide na naše profile društvenih mreža i postaje javno dostupna.

Primijetili ste divlju životinju koja luta okolo i želite upozoriti ostale da pripaze na životinju ako ju vide. Životinja je možda opasna za promet ali i za slučajne prolaznike koji joj se mogu naći u blizini. Objava je dostupna širokom broju ljudi među kojima će biti i osobe iz nadležnih službi koje su životinju dužne vratiti na sigurno.

Navedene primjere i još mnoge slične situacije iz kategorije ove objave možete objaviti na CroGlasniku i kroz nekoliko sekundi vaš glas pojavit će se na profilima naših društvenih mreža (Facebook, Twitter i Tumblr) dostupan zainteresiranim čitateljima.

Neka se i Vaš glas čuje!

Mjesto objave: CroGlasnik
Slikovni sadržaj
Video sadržaj
Za ovu objavu nije učitan videozapis...

Nadamo se da Vam je objava bila zanimljiva!

Svoju ocjenu objavi možete dodijeliti putem sustava ocjenjivanja ispod članka, a svoja razmišljanja i komentare molimo Vas da sa svima podijelite u komentarima.

Hvala Vam na čitanju!

Total Views: 456 ,
Cro Glasnik
Author: Cro Glasnik

Administrator portala.

Odgovori