Uživanje u glazbi

Još je negdje 2018. na youtubeu objavljen video nastupa Jelene Rozge u studiu [narodni Living Room Acoustic] i video mi je top top. Ovdje se stvarno može vidjeti kako uživa u glazbi onaj tko je istinski voli.

Za Jelenu da ne pričam, ona je vrhunska pjevačica i da ne uživa u tome što radi ne bi ni tako zvučalo. Vjerujem da će se sa mnom složiti svi koji znaju cijeniti dobru glazbu, dobru pjesmu, onu iz srca. Kad čovjek žmiri dok pjeva, ali žmiri od uživanja i miline onda morate uživati slušajući.

Ono što me dodatno navelo da podijelim ovaj video i napišem svoj osvrt je voditelj u pozadini koji skače, pjeva, pleše, uživa u svakom ritmu i totalno se prepustio glazbi. Pretpostavljam da je on voditelj i očito je prepoznao Jelenino pjevanje iz srca i jednostavno se pridružio tom osjećaju. Pre-predobro mi je kako skače i pjeva. Jednostavno uživa i ne mogu prestati preslušavati i gledati ovu snimku.

Nadam se da će ova objava barem nekome popraviti raspoloženje. Ugasite sve, pojačajte zvučnike i uživajte barem u ovih nekoliko minuta glazbe.

Mjesto objave: Nije navedeno mjesto objave…
Slikovni sadržaj
Video sadržaj
Za ovu objavu nije učitan videozapis...

Poveznica: Nije navedena poveznica

Nadamo se da Vam je objava bila zanimljiva!

Svoju ocjenu objavi možete dodijeliti putem sustava ocjenjivanja ispod članka, a svoja razmišljanja i komentare molimo Vas da sa svima podijelite u komentarima.

Hvala Vam na čitanju!

Total Views: 458 ,
Igor
Author: Igor

Zadar is my city!

Odgovori