Moje iskustvo sa koronom

Ako ste preboljeli zarazu covid-19 na žalost imali ste iskustvo koje možete podijeliti sa drugima.
Svi znamo da simptomi ove bolesti mogu biti nikakvi, blagi, teški ali i smrtonosni. Svaki organizam reagira drugačije na novi virus u tijelu i nitko ne može znati što u sebi nosi.

To je jedan od glavnih razloga nepovjerenja svjetskog stanovništva u stvarno postojanje zaraze, jer nemaju nešto konkretno i stvarno, nešto opipljivo što bi im bilo dokaz stvarnosti pandemije.

Bili u nekim činjenicama u pravu ili u krivu, stvarnost je da je do sada nepoznati virus među nama. Stvoren umjetno, prirodno, namjerno ili slučajno tu je i na dnevnoj razini ubija tisuće ljudi diljem svijeta. Neki će se zaraziti, neki neće. Neki će imati simptome obične prehlade dok će drugi biti nekoliko tjedana prikovani za krevet ili još gore, hospitalizirani na kisiku.

Na nama je da budemo odgovorni kako prema sebi tako i prema svima oko sebe. Nama možda neće biti ništa ali virus možemo prenijeti nekome tko će osjetiti njegovu prisutnost u tijelu na blaži ili teži način.

Svatko od nas ima opciju i pravo biranja – vjerovati, biti odgovoran i za svaki slučaj paziti na sebe i druge ili ne vjerovati u istinitost i stvarnost pandemije i vjerovati u raznorazne teorije zavjere koje kruže među stanovništvom.

Mi nismo ovdje da osuđujemo i govorimo vam u što da vjerujete. Mi smo ovdje da prenesemo vaš glas drugima. Među kojom god skupinom u ovom tekstu ste se pronašli možda imate neko iskustvo koje dokazuje vaše vjerovanje. Podijelite svoje iskustvo s nama te ga putem portala podijelite  na webu te automatski na profilima naših društvenih mreža, a mi ćemo ga proširiti dalje.

Samo da napomenemo. Nagradna igra još uvijek traje pa vam vaše iskustvo može biti i korisno ako ga podijelite sa nama 😉

Hvala Vam na vašem doprinosu.
Neka se i vaš glas čuje!

Total Views: 455 ,
Cro Glasnik
Author: Cro Glasnik

Administrator portala.

Odgovori