Camp Wellness studio

Ova mala oaza smještena je na samoj obali Rakitskog jezera u sklopu kampa Zagreb na adresi Jezerska 6, Rakitje.
Orijentirani smo na brigu o tijelu i otklanjanju stresa jer smatramo da je to jedan od najvećih uzročnika svih bolesti. Individualno pristupamo svakom klijentu uz stručnu konzultaciju kako bismo dobili što preciznije informacije o trenutnom stanju te preporučili odgovarajuću terapiju i pronašli najbolji način za otklanjanje problema u skladu sa potrebama klijenta. Vaš osmjeh je naše najveće zadovoljstvo, a Vaše pohvale i sjajni rezultati naša najveća motivacija. Drago nam je što nam poklanjate povjerenje. Trudimo se svaki put opravdati ga.

Vrhunska usluga, opuštajući tretmani i prekrasan okoliš su samo neke od naših prednosti.Prednost ovog posebnog mjesta čini sadržaj kreiran za djecu i odrasle, stoga dok uživate u nekom od Vaših omiljenih tretmana, možete Vašu djecu ostaviti u parkiću u sklopu samog kampa gdje mogu uživati u druženju sa drugom djecom, vožnji na zip line, ljuljaškama, toboganima i sl. Ako pak želite provesti vrijeme s Vašim prijateljima ili obitelji, svi Vas mogu pričekati uz neko dobro piće i najbolju kafu u Launge baru ili u samom restoranu Picerije Jezero na samo par koraka od vas.

Facebook stranica:

Camp Wellness, Rakitje

Osim gurmanskih specijaliteta i izvrsne kave ovdje možete upotpuniti svoj dan unajmljivanjem, čamca ili kajaka i dodatno se opustiti uz plovidbu jezerom. Smanjili smo broj izgovora i olakšali način na koji možete sebi uljepšati dan.
Zaslužujete mnogo više od obične masaže, Zaslužujete iskustvo za pamćenje. Tretman zbog kojeg ćete se iznova vraćati, jer osjećate da unapređuje Vašu kvalitetu života i općeg zdravlje. Terapeuta koji Vas neće tretirati kao još jednog u nizu. Terapeuta čija je strast učiniti Vaše iskustvo jedinstvenim
Total Views: 11 ,
Cro Glasnik
Author: Cro Glasnik

Administrator portala.

2 Replies to “Camp Wellness studio”

Odgovori