Sramota nad sramotama

Koliko puta ponavljana ta zgražajuća rečenica povezana sa ekipom svi znamo već kojeg opredjeljenja – KAKO IH NIJE SRAM. Em živi u kući koju nije zaslužio, em zarađuje koliko nije zaslužio zarađivati em bez srama laže u lice narodu pred kamerama kao da je to sve sasvim normalno. Na žalost te stvari su kod nas već i stvarno postale najnormalnija pojava.

Što više u kradeš i što se više priča o tome po svim mogućim medijima prije ćeš se izvući kao da se ništa nije dogodilo dok s druge strane ako napraviš i najmanji prekršaj (recimo ideš preko ceste gdje nema zebre) ganjaju te kao da si potamanio pola vlade.

Čak ga pred kamerama nije ni sram reći kako posjeduje još nekretnina osim ove kuće koju si je prisvojio i na koju temeljem tog nema pravo. A argumenti su mu to što je ulagao i plaćao režije. Pametniji bi ispao da samo šuti i bleji u kameru.

A kao šlag na tortu došla mi je crvena naljepnica na kući potomka. Javio tajo ajd stavite naljepnicu i na tu i tu kuću glupi narod neće ništ skužiti, a mi ćemo još jednom iskoristiti šupljikave zakone, veze i vezice da ne moramo još i rušenje plaćati uz 100,00 kn mjesečnih troškova najma za moju kuću. Što je previše je previše!!

Najgore je što će ta crvena naljepnica proći, pronaći će se već argumenti zašto se to sad isto mora rušiti. Netko će to opet umjesto njih platiti i nikom ništa. Sve takve zavrzlame provuku se na takav način pa zašto ne bi i ova.

Mjesto objave: Nije navedeno mjesto objave…
Slikovni sadržaj
Video sadržaj
Za ovu objavu nije učitan videozapis...
Za ovu objavu nije navedena youtube poveznica….

Nadamo se da Vam je objava bila zanimljiva!

Svoju ocjenu objavi možete dodijeliti putem sustava ocjenjivanja ispod članka, a svoja razmišljanja i komentare molimo Vas da sa svima podijelite u komentarima.

Hvala Vam na čitanju!

Total Views: 454 ,
Martina
Author: Martina

Odgovori