Nagradna igra – promet

Ispričaj nam svoju prometnu dogodovštinu i osvoji prekul nagradu.
Svaki vozač u svojoj prometnoj karijeri sigurno je na cesti doživio neku neobičnu, smiješnu ili dramatičnu situaciju. Ispričaj nam svoju i ako imaš priči pridruži fotografiju te tako sudjeluj u nagradnoj igri u kojoj možeš osvojiti akcijsku GoPro kameru. Kameru pomoću dodataka možeš koristiti u autu, biciklu, na kacigi, pod vodom i bilježiti još mnogo zanimljivih trenutaka koje možeš sa svima podijeliti na www.croglasnik.eu.

Sve što trebaš je kliknuti Sviđa mi se na našu facebook stranicu, podijeliti nagradnu igru s prijateljima na jednom od svojih profila društvenih mreža te ukratko opisati situaciju koju si doživio na nekoj od svojih prometnih avantura. Sve to možeš na ovoj stranici niže preko forme Prijava za nagradnu igru!. Za sudjelovanje u igri potrebno je biti prijavljen na stranicu (prijava je moguća preko profila društvenih mreža) kako bi te mogli kontaktirati u slučaju osvajanja nagrade.

Tehnologija senzora: CMOS
High Definition Support: 1080P (Full-HD)
Ugrađena memorija: Non
Tip memorijske kartice: MicroSD / TF
Rezolucija kamere: 5 Mega
Foto rezolucija: 1920*1080P, 1280*960P
Video rezolucija: 1920*1080P
Kapacitet baterije: 500mAh

 

Da ponovimo pravila:

  1. Lajk na našu stranicu (možete koristiti i gumb unutar okvira Prijava za nagradnu igru – Sviđa mi se)
  2. Podijelite nagradnu igru na jednom od svojih profila društvenih mreža  (možete koristiti gumb Podijeli unutar okvira Prijava za nagradnu igru)
  3. Ispunite formu sa svojom prometnom pričom i Potvrdite za sudjelovanje u nagradnoj igri

Sretno svima!

 

Prijava za nagradnu igru:Morate biti prijavljeni da bi mogli objaviti za nagradnu igru!

 

    • Nagradna igra traje do Uskrsa, 4.4.2021. uz uvjet od najmanje 40 objavljenih priča. Ukoliko uvjet završetka nagradne igre ne bude zadovoljen nagradna igra produžuje se do ispunjenja uvjeta. Pobjednik nagradne igre objavljuje se dan nakon završetka na profilima naših društvenih mreža.
    • Pobjednik se bira pomoću web aplikacije https://www.random.org/ odabirući jednoznačnu oznaku objavljenog članka (ID)
    • Kod odabira pobjednika provjerava se jesu li ispunjeni svi uvjeti za sudjelovanje (like, share, objava). U slučaju neispunjavanja uvjeta bira se ponovno nasumični sudionik dok se ne pronađe onaj koji zadovoljava sve uvjete za osvajanje nagrade
Total Views: 85 ,
Cro Glasnik
Author: Cro Glasnik

Administrator portala.