Stara zagorska

Vidim da ovdje još nema objava sa famozne stare zagorske pa da budem prvi.
Neki dan vozim se iz zg prema zagorju iza kamiona i postalo mi je jasno zbog čega se tamo svako malo dogodi nesreća. Dakle ako jednom kamionu nije dovoljno 90 km/h, tj. toliko mu je presporo da je morao pretjecati drugi kamion onda je lako zaključiti da se većina nesreća tamo dogodi zbog glupih vozača. Nebitno je koje su registracije. Dal su zg, kr, da il neke desete…nagledao sam se svakakvih bisera svaki dan.
Na žalost nisam uspio snimiti prvi pokušaj pretjecanja koji je zamalo završio katastrofalno. Na snimci je drugo srećom uspješno pretjecanje. U prvom pokušaju, na kraju ravnice nakon izlaza za pojatno, a pred samim zavojem ovaj profesionalni vozač (kako oni sebe vole nazivati dok pametuju drugima – čast onima koji stvarno to jesu) odlučio je preteći ovaj isti kamion ispred sebe. Iza zavoja je prema njemu dolazio šleper. Da vozač ispred nije upozorio ovog profesionalca guranjem ulijevo i tako ga prisilio da uspori i vrati se natrag u svoju traku iza i da šleper nije kočio bilo bi teške frontalke. A zbog čega? Par sekundi vremena koliko je brže profesionalac stigao do odredišta.

Mjesto objave: Pojatno
Slikovni sadržaj
Video sadržaj

Za ovu objavu nije navedena youtube poveznica….
Poveznica: Nije navedena poveznica

Nadamo se da Vam je objava bila zanimljiva!

Svoju ocjenu objavi možete dodijeliti putem sustava ocjenjivanja ispod članka, a svoja razmišljanja i komentare molimo Vas da sa svima podijelite u komentarima.

Hvala Vam na čitanju!

Total Views: 31 ,
Putnik
Author: Putnik

Odgovori