Novo odlagalište?

Ne znam je li registrirano novo odlagalište otpada ili su si pojedini ljudski stvorovi sami proglasili ovu lokaciju odlagalištem. Radi se o lokaciji u blizini kod West Gatea (sa zagrebačke strane) kod Zaprešića po onim cestama koje idu uz autoput. Na kraju tih cesta je ograđeni dio sa nekim pumpama, a malo dalje kružni tok. Taj kružni tok pojedinci se počeli zatrpavati raznoraznim kućnim i glomaznim otpadom. Par metara dalje nalazi neki asfaltirani dio koji je isto tako zatrpan kojekakvim smećem.
Ljudi postoje deponiji, komunalno…ako ništa drugo nađite negdje neki kontejner pa odložite unutra svoje smeće.
Sramota što radimo sami sebi. Možda je ovo kap u moru ali da svatko bude za svoj dio odgovoran možda nam priroda ne bi na naše ponašanje prema njoj odgovarala na način na koji nam eto zadnje vrijeme na žalost odgovara.
Svi smo odgovorni svojim ponašanjem za sve što se događa oko nas pa i onaj koji kroz prozor auta izbaci jednu plastičnu flašicuni smatra da je to samo jedna flašica od koje neće biti nikaive štete.
Pomalo bi se mogli sramiti sami sebe i kriviti za neke stvari, biti odgovorniji i zahvalniji za sve što nam priroda daje

Mjesto objave: Zaprešić
Slikovni sadržaj
Video sadržaj
Za ovu objavu nije učitan videozapis...
Za ovu objavu nije navedena youtube poveznica….
Poveznica: Nije navedena poveznica

Nadamo se da Vam je objava bila zanimljiva!

Svoju ocjenu objavi možete dodijeliti putem sustava ocjenjivanja ispod članka, a svoja razmišljanja i komentare molimo Vas da sa svima podijelite u komentarima.

Hvala Vam na čitanju!

Podijeli objavu:

Total Views: 34 ,
Putnik
Author: Putnik

Odgovori