Nova cijena vrtića u Bedekovčini

Dobro tko tu koga sad?? Navodno se cijena vrtića ipak ne povećava sa 750,00 kn na 900,00 kn nego smanjuje na 650,00 kn? Čemu onda ona blamaža od neki dan ako to sve skupa nije bila konačna odluka, a očito nije.
Obzirom da je odluka općinskog načelnika Bana i upravnog vijeća dv Bedekovčina o povećanju učešća roditelja trebala još proći pored općinskog vijeća čemu onda prerano objavljivanje nekonačne odluke u javnost prije nego je ona usvojena od strane svih koji imaju pravo odlučivanja, a pogotovo onih koji tu odluku u konačnici mogu i izmijeniti, odnosno općinskog vijeća?
Jel Banu trebala ova blamaža koja mu je još više srozala ionako lošu reputaciju zadnje vrijeme? Barem u mojem krugu.
S obzirom da je ovo bila idealna prilika vijećnika da skupe neke pozitivne bodove od građana i vrate dio povjerenja koji nisu dobili na nedavnim izborima načelnik je mogao očekivati da bi oni mogli stati na stranu stanovnika općine i moožda mrvicu pričekati sa izazivanjem bijesa ionako financijski preopterećenih roditelja. E sad bilo to radi skupljanja bodova ili stvarne namjere da se pomogne roditeljima ili kombinacija..dragom Bogu svejedno ako se napokon nešto napravilo u korist naroda.
Kako ova nova odluka još nije objavljena na stranicama općine, odnosno još se nisu pohvalili i požurili kao sa spomenutom objavom o povećanju ništa ne vjerujemo dok ne dođu uplatnice!

Video sadržaj
Za ovu objavu nije učitan videozapis...

Nadamo se da Vam je objava bila zanimljiva!

Svoju ocjenu objavi možete dodijeliti putem sustava ocjenjivanja ispod članka, a svoja razmišljanja i komentare molimo Vas da sa svima podijelite u komentarima.

Hvala Vam na čitanju!

Podijeli objavu:

Total Views: 8 ,
Anonimno
Author: Anonimno

Odgovori