Život bez Facebooka :-(

Dok ovo pišem vjerojatno većina koja će ovo pročitati već čvrsto spava za razliku od jučer kada ste neumorno i bezbrižno listali i listali beskonačne objave znanih i neznanih prijatelja, rođaka, kolega, bivših ljubavi, sadašnjih, budućih itd.

Tek još oni najuporniji škicaju na jedno oko u mraku sobe u toplom krevetu i zadnjim trzajem palca prije sna očajnički pokušava refreshati fejs u nadi da će se pojaviti neka objava svježija od 8, 9 sati. Ali ne..najduža večer u godini se nastavlja..Something went wrong..piše gdje bi trebali biti story-i..Please try again. I znaš da nema smisla ali moraš još jednom pokušati. Klikaš na Try Again čime umire zadnji tračak nade da ćeš pročitati koju novost ili još bolje sočan trač prije nego što utoneš u san.

Laku noć razočarana Facebook populacijo. Nada umire posljednja. Sutra je novi dan. Netko se tamo sigurno trudi svim moždanim vijugama da vam osigura bolje sutra, kako vama tako i meni 😛

Šalu na stranu ali zamislite kolko će se ljudi ove noći bolje naspavati kad zaspe koji sat ranije nego inače. Koliko će se parova više posvetiti međusobnim igricama umjesto onima na fejsu…itd…

Žalosno ali priznali mi to sebi ili ne…istinito do zadnjeg opisanog detalja u ovom tekstu. A vjerojatno sam se dotaknuo samo malog postotka onog što propuštamo dok visimo na društvenim i sličnim mrežama.

Ali opet koliko god mi pametovali o lošim stranama spomenutog..to je današnja stvarnost i način života. Izvor svih informacija bez kojih možemo ili ne možemo, kako tko. Za one koji se se snašli u tome izvor prihoda. Na žalost često jedina poveznica između članova obitelji.
Koliko god pametovali o manama online druženja i štetnosti korištenja društvenih mreža velik dio populacije danas se vjerojatno osjeća izgubljeno..odsječeno od svijeta..kao da su na pustom otoku.

U nadi za bolje sutra želim svima ugodne snove i odmorne prste jer me zanimaju vaša razmišljanja o ovoj temi/problematici/načinu života/kako god…

Budni lajk 😀 zaj….am se..više nema budnih, a danas bome ni ‘lajka’… nema tog večeras..onda samo laku noć 😉

Video sadržaj
Za ovu objavu nije učitan videozapis...

Nadamo se da Vam je objava bila zanimljiva!

Svoju ocjenu objavi možete dodijeliti putem sustava ocjenjivanja ispod članka, a svoja razmišljanja i komentare molimo Vas da sa svima podijelite u komentarima.

Hvala Vam na čitanju!

Podijeli objavu:

Total Views: 79 ,
Cro Glasnik
Author: Cro Glasnik

Administrator portala.

Odgovori