Kreiraj svoj web članak!

CroGlasnik ti omogućuje da javno istakneš svoje mišljenje o bilo kojoj aktualnoj više ili manje poznatoj temi, javno objaviš događaj za koji smatraš da je zaslužio više pažnje nego što je dobio. Na CroGlasnik portalu možeš javnost obavijestiti o materijalno, financijski ili sentimentalno vrijednoj stvari koju si izgubio ili pronašao te računati na iznenadnu pomoć slučajnog nalaznika ili vlasnika kojem ćeš uljepšati dan. Zabilježio si nesvakidašnji događaj putem do posla, u trgovini, parku ili nekoj drugoj lokaciji i želiš da ga što više ljudi vidi. Možeš ga prikazati na našem portalu. Objavi vijest koja globalno možda i nije toliko važna ali je važna za tvoju sredinu ili barem ti smatraš da bi trebala biti važna. Proširit ćemo je po društvenim mrežama i svi će imati priliku shvatiti zašto tako misliš.

Navedene primjere korisničkih objava i još mnoge druge nakon vašeg klika objavljujemo na najpoznatijim i najviše korištenim društvenim mrežama i grupama te time svaka vijest koju vi kreirate stvarno postaje javna i dostupna širokom krugu publike. Nakon inicijalne objave vaš članak još nekoliko puta dijelimo na dnevnoj razini što mu daje priliku doći pred publiku koja je možda propustila prvotnu objavu.

 

Kako bi dodatno proširili publiku i doprinijeli većoj čitanosti članaka sve što trebate je lajkati našu stranicu i podijeliti svojim frendovima pomoću gumbića ispod:

Hvala na doprinosu!

 

Kreirajmo novosti zajedno, informirajmo jedno druge i pomažimo si korisnim informacijama. Čekajte povratnu informaciju na svoje objave i potaknite raspravu o temi koji ste pokrenuli. Prijaviti se možeš pomoću neke od društvenih mreža na kojima si aktivan i u samo nekoliko klikova  stvoriti svoj članak koji će dok trepneš postati viralan.

 

Total Views: 1 ,