Pravila privatnosti

Portal CroGlasnik svim korisnicima jamči apsolutnu privatnost i zaštitu svih njihovih osobnih podataka na portalu u odnosu na svakoga tko bi mogao zloupotrijebiti te podatke do trenutka kada neke od tih podataka sami korisnici ne priopće ili objave odnosno odluče ih učiniti dostupnim drugim korisnicima portala.

Nikakve osobne podatke korisnik kod registracije nije dužan upisati na formi portala. Korisniku se kod registracije daje mogućnost upisa podatka o imenu i prezimenu te datumu rođenja no navedena polja nisu obavezna. Od ostalih podataka od korisnika se prikuplja mail adresa te proizvoljno korisničko ime. Korisnik u svakom trenutku može odrediti koje podatke od navedenih želi prikazati na svojem profilu javno.

U postavkama svojeg korisničkog računa korisnik sam određuje želi li dijelove svojeg profila prikazati javno, samo registriranim i prijavljenim članovima portala ili samo za sebe.

Iznimke su nezakonite i kažnjive radnje kada smo na njihov zahtjev nadležnim tijelima ili pravosudnim tijelima dužni staviti na raspolaganje podatke o konkretnom korisniku koji je to počinio ili namjerava učiniti, a u slučaju da primijetimo bilo koje od “ozbiljnijih” djela. Kad ćemo upravljati našim portalom, samoinicijativno ćemo obavijestiti policiju: posebno kada je riječ o najmanjem pokušaju seksualnog iskorištavanja djece ili distribucije dječje pornografije, trgovine ljudima, fizičkog i drugog nasilja i slično.

Portal CroGlasnik.eu pokrenut je i dizajniran u najboljoj vjeri i s namjerom da svim svojim registriranim i neregistriranim korisnicima pruži kvalitetne alate i načine za informiranje o aktualnim događanjima. Dat ćemo sve od sebe kako bismo svim korisnicima omogućili objavu članaka u korisničkoj originalnoj verziji te im pomogli da njihova objava dopre do ciljane publike te da bude shvaćena na ispravan način, ali nećemo dopustiti zlouporabu portala kao ni bilo kakvu vrstu nedozvoljenog sadržaja te zadržavamo pravo izmjene sadržaja, uklanjanja dijelova sadržaja ili uklanjanje čitavog objavljenog članka.

 

Total Views: 12 ,